18-08-10

Twijfelen

Of ik überhaupt nog wel wil posten en toch nog posten. Wat zeg je daarvan? Jezelf tegenkomen als je googlet: nee niet met ne foto, maar met een zin waarbij je denkt 'tiens, dat komt me bekend voor'. aiai.

Enfin, t'is al langer dat dit me weerhoudt of doet opletten en toch kan ik het niet laten... wat is dat toch? Zou dat betekenen dat ik toch naar dat klosster moet ergens ginder achter? Grapje hoor.

En over wat ging ik alweer posten? Zou je geloven dat ik het vergeten ben oh nee, wacht: ik wou nog zeggen dat ik vandaag nog naar 't stad geweest ben of ...euh, heb ik dat al geschreven? Ik had zaterdag iets zien hangen en dat heb ik nu gekocht. Zo gaat dat. Ik heb het eerst eens gepast en het advies gevraagd van de verkoopster maar ik vond zelf wel dat het goed voelde. Ze gaf me nog een ander rokje maar dat model ging me echt niet af. Ja, je ziet, ik ben efkes een korte shopping gaan doen.

Deze morgen was ik er in geslaagd het afwasmachien om zeep te helpen en nu ligt de keuken overhoop. Maar ik heb wel braafkes de afwas gedaan want euh 's morgens trekt ge een pan uit het afwasmachine en hup, er was ineens wel meer dan dat mee.

Onze Duman lijkt weer herboren: springlevend, vol etenslust, vooral dat. haha. En ik, ja in chocolade.

Vandaag krijg ik er geen filosofie in, in dat hoofd van mij. Wat eerst zo helder was, is nu heel ver weg. Zou dat nu komen omdat ik iets lees van Dimitri Verhulst: 'Godsverdomse dagen op een godverdomse bol'. Gek is ook nog dat hij het zelf voorleest. Ik wist niet dat die zo een lage stem had. Enfin, ik denk niet dat er een verband is zenne.

En last but not least: dat vrijwilligerswerk, dat wordt nog een kluif. Ach, t'is allemaal ureaucratie. Enfin, die persoon vandaag was wel van een normaler kaliber dan die meneer van gisteren. En ze zou contact opnemen met iemand waarmee ze eerder eens had gesproken: dan zou ik half september meer weten. Enfin, ik verwacht deze week eigenlijk ook een telefoon van die meneer. En als ik deze week niks hoor, ga ik misschien wel zelf eens bellen. Ja die weken nu zijn wel heel rustig (al doe ik mijn best hoor om vanalles te doen). Ik zit gelijk in een wijwatervat te spartelen tot ik eruit mag.

Winnie zei vanavond dat ik geen intellectuele uitdaging heb voor de moment.

 

 

 

21:06 Gepost door Wopi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.