16-08-10

Meer kan ik niet doen

Vandaag was ik een beetje gepland om nog de dingen uit te zoeken die ik nog wil doen tijdens het jaar.

Ik heb ondertussen een mail aan een professor geschreven om te weten of ik enkele vakken kan volgen aan de univ. Ik ben benieuwd wat de man zal antwoorden. Ik vind het altijd een drempel om aan zo iemand een mail te sturen maar daar het secretariaat geen antwoord kon geven, moest ik wel. Ik hoop dus dat dit goed komt. Als het dan goed zal zijn, dan zal ik wel de kriebeltjes hebben hoor.

Mijn schoonmoeder heeft me nog gebeld om te zeggen dat ze het zo knap vindt dat ik alleen naar Friesland ben geweest voor die zangworkshop. Ze zei 'je maakt het jezelf niet gemakkelijk hé' en dat is zo. Ik heb die uitdagingen ook nodig anders ga ik me vervelen op den duur. Aan de andere kant zoek je wel vaak de grenzen op waardoor het ook wel lastig kan zijn. Ik heb het ook niet zo gemakkelijk met complimentjes hoor. Ik kreeg ook nog eens een mail van een vriendin met zoveel bewonderende woorden. Zucht, ik voel dat niet zo.

Vandaag is het vooral onwennig, ik vind mijn draai nog niet en de overgang is groot om weer alleen thuis te zijn.

Ik ben ook nog aan het overwegen om een slaaptraining te doen of iets met water om te ontspannen. Daarvoor ik heb dan ook getelefoneerd en gemaild. Het was echt wel veel bellen en mailen.  Maar dat moet ook gebeuren.

Ik ben vol verwachting naar morgen toe of er iets mogelijk gaat zijn met vrijwilligerswerk. Een halve dag om te beginnen, lijkt me wel goed. Aan de andere kant ga ik weer op mijn hoede moeten zijn want die persoon denkt dus dat ik heel veel wil doen. En da's misschien wel zo, maar het andere uiterste is ook niks voor mij. Vrijwilligerswerk is nog iets anders dan cursussen volgen. En daarom wil ik het juist doen. En ik ga er wel op letten dat ik niet mijn dagen vol plan, zoals hij dat zegt.

18:34 Gepost door Wopi in Algemeen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sterkte met weer alleen zijn, dat zal niet meevallen. Hoop dat je iets leuks kan doen met vrijwilligerswerk.
Liefs

Gepost door: danique | 16-08-10

dag Wopi
Blijkbaar weer vol plannen... Ik duim voor je, dat je je dromen mag werkelijkheid zien worden. Het verwondert mij een beetje dat ze bij de univ geen voorzieningen hebben. Nou ja er moet altijd iemand de eerste zijn om de kat de bel aan te binden.
Ook hier is het donker geweest vandaag, af en toe een beetje regen. 'k Ben toch van plan om van de vakantie nog zoveel mogelijk te genieten.
Lieve groetjes,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 16-08-10

De commentaren zijn gesloten.