19-07-10

vakantie

Dit ben ik hier nog niet gewoon maar ik heb er dan ook nog niet veel tijd voor genomen. Mijn hoofd staat er niet naar.

Ik heb deze week een workshop van vier dagen speksteen bewerken en ik combineer dit ook nog eens met een uur gaan mediteren. Dit ging me vandaag goed af met de bus. En het is mooi weer.

In vind het ook leuk om wat filosofie te lezen ook al is dat meestal over zen of over religie. Ik merk dat dit weer nieuwe perspectieven opent.

En ik ben voor de rest wel met veel plannen bezig.

Ik heb zo een mailtje gestuurd naar de univ. in Nijmegen om als vrij student een paar vakken te kunnen volgen bij religiewetenschappen. Maar ik wil eerst weten of ik dat ga aankunnen met mijn zicht. Ik zou graag een paar vakken volgen over het boeddhisme. Maar ik vind wel dat ik er iets mee moet kunnen doen, hetzij voor mijn eigen ontwikkeling, hetzij voor anderen. Wat op de eerste plaats komt, is het vrijwilligerswerk. Daar heb ik nu iemand voor die als tussenpersoon wilt fungeren omdat ik tot nu toe telkens op obstakels kwam en t'is niet omdat ik slecht zie, dat ik niks meer kan. Ik kan best wel nog veel, vind ik. Maar ik wil de mensen ook niet voor hun voeten lopen, dat speelt ook wel mee.

 

 

 

 

 

 

19:38 Gepost door Wopi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: plannen, vakantie |  Facebook |

Commentaren

Hey wopi,
Wat een enthousiast berichtje! Ja ik zou ook graag een cursus volgens over religie. Lijkt me heel boeiend. Voorlopig denk ik dat het vooral belangrijk is, dat je het graag zou doen. Wat je ook bijleert, denk ik dat je in ieder geval zelf rijker van word en sowieso iets mee doet ook naar de anderen. Ik kan je alleen maar aanmoedigen!
Groetjes,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 19-07-10

Mijn commentaar verschijnt niet????Weer een nieuwigheid en waarschijnlijk zat ik op "email dit" vraag me af of je er nu iets van krijgt???

Gepost door: life angel | 20-07-10

De commentaren zijn gesloten.