19-05-10

vragen en nog eens vragen

't Gaat niet slecht maar toch zit ik met heel veel vragen. De wereld rondom mij draait gewoon door maar ik vind precies mijn draai niet, al moet ik dan die personeelsadministratie gaan doen. Dan zou ik er misschien wel bijhoren maar hoe hé? T'is niet mijn ding dus nee.Dus nee.

Maar ik voel me toch onrustig worden. Vrijwilligerswerk? Tja, d'er is vanalles maar wat ik dan zie zitten, is dan weer niet haalbaar wegens geen aanpassingen.Ik hoor dan ook de mensen vanalles aanbrengen op voorhand: 'dit zal wel heel moeilijk worden' in plaats van iemand eens courage te geven.

Ik zou willen studeren maar wat? Ik zat deze morgen te denken dat ik toch nog veel meer wil weten over het boeeddhisme maar dan direct die vraag erbij? En hoe zal ik mensen kunnen helpen? En daarbij komt nog hoe volg je lessen als je het bord of wathever niet kunt lezen?

Oh, ik ben er nog niet uit. En ondertussen is Winnie druk aan het werk en zijn de slopers hier ook weer druk aan het graven. En is iedereen wel druk zeker. Hier dus niet.

Oh, morgen heb ik wel weer meer te doen en vrijdag ook. En gisterenavond ben ik gaan trainen. Ik krijg meer en meer te horen dat ik goed loop. Maar ik denk dan 'als ik maar niet geblesseerd geraak' maar ik loop wel graag hoor.

 

14:18 Gepost door Wopi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vragen en nog eens vragen |  Facebook |

Commentaren

dag wopi die vreemde borden van Chinezen of Boedisten whatever kan ik ook niet lezen hoor. Wat met luisterboeken of cursussen? Er zijn er blijkbaar stilaan meer en meer...

Gepost door: Life angel | 19-05-10

De commentaren zijn gesloten.