13-05-10

Hemelvaart

Daar heb ik zelf niet veel van gemerkt alsook nooit zelf iets mee gehad in vroeger tijden noch thuis. Een feestdag waarop dat alle winkels dicht zijn en verlof.

Maar we hadden vandaag dan toch wel een lekkere looptraining ipv. het traditionele 'dauwtrappen': eerst een coopertest - amai, ik hield mijn hart vast- maar het viel allemaal mee. Ik liep wel goed maar ook niet te snel (wat ik vroeger altijd voorhad op een coopertest) en daarna deden we nog een duurloop. Dat was echt goed om de dag zo te starten. Er was ook een goeie sfeer vandaag, anders dan anders.

Deze middag bakte Winnie pannekoeken: ja, die lust ik wel altijd :)

En deze namiddag zijn we naar den ikea gegaan. Ja dat is hier open zeg. We hebben nog altijd niet onze soepborden, maar wel andere spullen die op ons lijstje stonden. En het leek wel of heel Nederland in de winkels aan het rondlopen was. We hebben het nog gewaagd om naar de Intratuin te gaan maar we vonden ons goesting niet. Enfin, dan weten we dat ook al weer. Ik had wel een hele grote schaal gezien met potten aronskelken. Mooi zeg, zou kunnen als die tuin hier ooit eens af is (maar dat hangt af van die slopers hé en da's tot 2012)

Eigenlijk een rustige dag, alleen jammer van dat weer: het is koud en donker en dat voor de maand mei.

Ik heb momenteel weer een superspannend boek: nee t'is nu eens geen filosofie of aanverwant :) Esther Verhoef 'Alles te verliezen'

 

21:50 Gepost door Wopi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: winkelen, joggen, rustig, ikea |  Facebook |

Commentaren

Ik voelde de Hemelvaartdag ook niet.

Dauwtrappen of met blote voeten door het natte gras...heb ik het juist?

groetjes

Gepost door: maike | 14-05-10

De commentaren zijn gesloten.