25-04-10

Warm

Vandaag was het echt een warme dag! Deze morgen begon ik met een looptraining. Het was een testloop van 10 km, je kon ook 5 km doen maar waarom geen 10 hé. Ik moet het altijd gewoon worden met die warmte maar ik heb binnen het uur gelopen. Ook al vond ik die laatste km wel heel lang. Gelukkig had ik een short en een shirt aan met korte mouwen want het zou niet te doen geweest zijn.

En daarna zijn we naar een kleine voorstelling geweest van het Nijmeegs wereldmuziekkoor. Dat was wel in een prachtige omgeving nl. de Millinger theetuinen. Ik vond het wel mooi en gezellig.

En daarna moesen we naar huis: we hadden afgesproken met een schoonbroer die tuinontwerpen volgt en die zou ons wat adviezen kunnen geven over onze tuin.

Hij heeft het hele plan doorgenomen en hij gaat er nu een voorontwerp van maken. Welke planten (veel groen), wat we met onze vijver gaan doen en de aanleg van de terrassen. Enfin, het zal ons wel geld kosten vrees ik om dat allemall in de praktijk om te zetten. Maar we gaan proberen om het toch niet al te duur te maken hoor. Ik heb wel het gevoel dat hij er een serieus ontwerp van gaat maken en het zal ook 'natuurlijk' zijn. Ik hoop dat we dan wat gerichter kunnen werken in de tuin. En hopelijk duurt dit alles niet te lang want ik snak naar een groene oase achter ons huis.

21:46 Gepost door Wopi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: warm, tuin, joggen, mooi weer, koor |  Facebook |

Commentaren

Hallo wopi, Na een hele tijd kom ik nog eens bij jouw blogje langs. Ik merk dat je het goed stelt. Goed zo! Ja een eigen tuin brengt een zekere rust en het is heel aangenaam om niet weet ik waar naartoe te moeten gaan om een beetje groen te hebben. "Il faut cultiver son jardin" zei ooit een belangrijke Franse filosoof, die tot die conclusie komt na een ganse reeks omzwervingen. Helaas weet ik niet meer hoe die filosoof heet. Ik wens jullie met deze plannen dus veel succes.
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 02-05-10

De commentaren zijn gesloten.