05-04-10

Paasmaandag

Een rare dag eigenlijk: feestdag maar hier zijn zelfs de winkels speciaal open. Gek hé.

Ik heb heel slecht geslapen (medicatie vergeten te pakken tegen die rusteloze benen) maar ik heb desondanks weer eens mijn karakter bovengehaald. Ik ben naar de looptraining gegaan. (Ja, Winnie is nog altijd geblesseerd). Het was deze morgen mooi weer zeg, en ik heb 70 minuten gelopen met een gemiddelde van 9,6 km/u en een afstand van 10km 64. Het voelde goed en ontspannen aan. Een trage duurloop heet dat en zo voelt het ook. Dat is heel goed voor de conditie en voor mijn blessuregevoelige pezen en spieren.

In het bos hoorde ik de vogeltjes, zag ik de weides zo groen... en het was een klein groepje.

Deze namiddag zijn we met de tandem naar een zaak voor bestrating en grind gereden. Ergens in Ewijk. De wind voelde wel ineens koud aan en het betrok wel allemaal, maar we hebben wat kunnen rondsnuisteren voor welke steen we gaan gebruiken voor onze terrassen. We willen ook ons grind vervangen door een wittere soort.

Met ons terras gaan we nog moeten wachten tot die verd*mde sloopwerken gedaan zijn. Maar het grind zou misschien wel al kunnen.

Op de terugweg hebben we wel nog een cafeetje aangedaan en we kregen nog 'paasbrood': een soort krentenbrood met pastei. Het was niet slecht.

Vandaag zijn we toch veel buitengeweest en dat was goed na zo'n regenachtige zondag.

17:39 Gepost door Wopi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tuin, joggen, buiten zijn |  Facebook |

Commentaren

Hallo wopi, Ik kom je vertellen dat ik een tijdje 'vakantie' neem en geen of minder blogrondes ga doen. Ja op mijn blogje is het ook al eventjes stil. Ik moet er eens 'uit'. Dus niet ongerust zijn als je even van mij niets meer hoort. Ik kom zeker terug!
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 06-04-10

De commentaren zijn gesloten.