21-03-10

Zondag

De tijd gaat snel. De tijd zit vaak vol. Meestal wel met leuke en zinvolle dingen. Zoals de voorbije dagen.

Vandaar ook heel weinig op mijn blogje geweest.

Volgende week is voor mij wel een drukke week. Zeker als ik erbij zeg dat ik niet werk:). Leuke en minder leuke dingen. Buiten mijn gewone cursussen overdag dus nog extra zaken te doen.

  • maandag heb ik afgesproken met iemand van de NVBS (Nederlandse vereniging voor blinden en slechtzienden) om te kijken wat het vrijwilligerswerk inhoudt bij hen. Daar heb ik ineens niet zo een heel goed gevoel meer bij. Maar ik hou me voor ogen dat ik na het gesprek pas een oordeel kan vormen en dan ook een serieuze keuze kan maken.
  • Dinsdag ga ik eens lekker naar de kapper (haar bijknippen en kleuren) en 's avonds ga ik naar een koor. Ik ken de dirigente van een zangworkshop en ze vroeg me of ik eens zou komen zien. Vind ik wel leuk om te horen hoor.
  • Woensdag heb ik een afspraak om te zien of ik iets kan doen met pessotherapie. Ik ervaar nog altijd wel veel spanningen terwijl ik weet dat het niet nodig is.
  • Donderdag heb ik een gesprek over dat administratief werk waarover ik al eens schreef. Mijn gevoel zegt dat ik het niet moet doen maar ik ga het gesprek wel aan zodat ik weet wat het allemaal inhoudt. Ik wil ook wel eens weten hoe een aangepaste werkplek er kan uitzien en wat er mogelijk is. Dit kan me dan weer op nieuwe ideeën brengen.

Ik ga er in alle geval zaken van opsteken en ik ga ook weer nieuwe routes doen met de bus. Daar ben ik nog altijd een beetje onzeker in totdat ik heel goed de weg ken. Maar het helpt mij wel om me vrijer te voelen. En da's een goed gevoel.

Soms vraag ik me af of ik niet te veel doe.Dat is voor een deel zo maar ik heb er toch een goed gevoel bij. Ik heb eigenlijk al voor mezelf bedacht om het eerste half jaar  veel nieuwe dingen te starten op het gebied van creativiteit. En natuurlijk doe ik dan veel indrukken op. Ik ben eigenlijk wel heel blij dat ik dit allemaal kan doen.

 

Commentaren

Dag wopi, Leuk, om nog wat nieuws van je te krijgen! Fijn om te horen dat je goed bezig bent. Wat is pessotherapie?
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 22-03-10

prachtig je nog eens de lezen hoor

Gepost door: daemske | 22-03-10

Je week is al goed gevuld lees ik Wopi. Maar zolang je je er goed bij voelt, is er geen enkel probleem, toch?
Ik wens je een fijne avond!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 22-03-10

Het kan nooit kwaad met veel verschillende zaken kennis te maken. Uiteindelijk zal het zichzelf wel uitwijzen waar je gevoel naar toe, wat je verder wil uitbouwen.
Ik wens je een boeiende week!

Gepost door: wim22 | 22-03-10

De commentaren zijn gesloten.