01-03-10

Strange

Ik kan op mijn blogje!!!! :) :) Ik heb dit wel gemist. Ik ben al eentje gestart op wordpress en ik ga voor alle zekerheid dat ander aanhouden want ik zit met een verouderd mailadres in mijn account. Da's net alsof ge op drijfzand staat. Moest ik dat nu eens kunnen aanpassen dan zou het probleempje van de baan zijn.

Vandaag heb ik ook wel een lastig dagje zeg. Die sloopwerken blijven precies eeuwig voortduren en ik ben dat zo beu hé: lawaai, getril, lawaai, kaboem. Som is het echt eens te veel

En dan word je geconfronteerd met het feit dat de meeste mensen overdag werken (alhoewel diegenen die een nachtdienst hebben?) en ik dus geen werk heb. Maar ze zitten ook meestal aan onze kant te slopen alhoewel we een blok van vier huizen vormen.

Ik vind het ook wel overdreven dat ik mijn huis zou moeten uitvluchten. Ik weet echt niet wat ik moet doen in 't stad hoor en ik vind dat ook vermoeiend.

Ik wilde deze namiddag werken aan een schrijfopdracht: ik heb ze gelukkig af. Maar ik had daarnaast wel nog tijd voor andere dingen waar ik dan niet toe kom.

Ik heb een tijdje in de gang gezeten met mijn gat op de trap en naar een vriendin gebeld. Het deed wel eens deugd om stoom af te blazen. En zoiets doe ik niet gauw. Maar na twee maanden lawaaioverlast... en nog wat andere dingen die meespelen, kon ik het echt niet meer hebben.

Gelukkig had ik in de voormiddag nog boetseren. Ik probeer een labrador in klei te maken. Zou ge geloven dat dat moeilijk is. Volgende week gaan we toch naar model boetseren. Maar ik mag het op mijn manier doen. Geen details enkel de grote schets in klei. Ik ben wel blij dat de leraar dit zo zei: 'je maakt het anders maar t'is even goed' Dit houdt er dan weer de moed in.

 

 

15:24 Gepost door Wopi in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: lawaai, boetseren, sloop |  Facebook |

Commentaren

Ha ik heb daar ook een blogje aangemaakt en er wat over gepost :-)

Ik zou van die drukte die al zolang duurt, het ook op m'n heupen krijgen...waar is de rust dan hè! Er is toch iets wat is opgelost...je kunt terug op je blogje :-)

groetjes

Gepost door: maike | 01-03-10

Tuurlijk gaat je blogje nog Wopi!
We lagen er gisteren allemaal uit hoor.
Ik wens je nog een fijne avond!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 01-03-10

je bent hier ook nog

Gepost door: max | 02-03-10

Hier van hetzelfde: achter ons huis, op een open terrein, wordt een appartementgebouw gezet. Nu zin ze bezig met de toegangsweg en de rioleringen, een goeie 10 meter naast ons huis.
Je kunt het je voorstellen hé...

Een labrador in klei? pffff...hou je best een beetje schetsmatig denk ik, anders kun je wel eens verloren lopen in de details. Dieren tekenen (of boetseren) vind ik niet makkelijk. Je moet in gedachten steeds op zoek naar die structuren onder die dikke pels, anders ziet het eruit als een pluche knuffel (op zich ook wel mooi)

Groetjes.

Gepost door: wim22 | 02-03-10

@ Elle Ja dat wist ik wel dat iedereen er uit lag maar ik had nog iets waardoor ik dacht dat het voor mij niet meer zou gaan: een account gebaseerd op een verouderde mailadres en dat kan ik niet veranderen. Enfin ik heb een mailke daarover geschreven naar Skynet of ze daarmee raad weten. Maar kijk, ik kan er ook op en ik ben er wel blij mee hoor.

Gepost door: Wopi | 02-03-10

Ik kan het goed begrijpen dat je het lawaai van die werken moe aan het worden bent. Ik hoop voor je dat het nu niet lang meer moet blijven duren! In elk geval zal er vroeg of laat een eind aan komen.
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 03-03-10

De commentaren zijn gesloten.