05-02-10

Lekker druk

De afgelopen dagen waren druk.

Donderdag ben ik terug gaan hardlopen. Ik heb het gemist. Mijn kaak is ondertussen al goed aan het genezen en ik voelde dat het lopen weer kon beginnen. Het was een korte intervaltraining. Ik had op veilig gespeeld en niet al te veel hooi op mijn vork genomen. M. was er ook en dat vond ik wel leuk. Ik kreeg bovendien te horen dat ik goed liep, altijd leuk een complimentje.

In de namiddag ben ik naar de schrijfgroep gegaan. Dit is weer een nieuw project en ik ben benieuwd wat dit gaat opleveren. We gaan met zijn allen een estafetteverhaal schrijven. En voor de leute mochten we elk een zin opschrijven en dan doorgeven, iedereen mocht een vervolg schrijven op elkelaatste zin. Zo ontstond er een soort samenraapsel. Wel gek dat er soms toch nog een samenhang in zit. Er zitten mensen bij die al langer schrijven, maar ook beginners en onzekere mensen. Maar ik denk als je het volhoudt, ben je wel een ervaring rijker.

's Avonds kon ik weer lekker gaan zingen.

Vrijdag ben ik vroeg opgestaan om te gaan mediteren. En daarna heb ik nog boodschappen gedaan. Het ging een drukke dag worden en dat was het ook. Alleen al de verschillende plaatsen in de stad bereiken, leek me al veel.

Ik had eerst nog een afspraak bij de logopedie en daarna trok ik naar het balkankoor (een projectje van een paar maanden): we gaan liederen zingen uit die streek, een soort reis maken van melodiëen.

Ik moest daarna direct door naar mijn volgende cursus: speksteen. Die speksteen gaat wel langzaam hoor, d'er is veel werk aan maar ik begin er wat grip op te krijgen. Ik hoor ook dat de meeste mensen maar twee of drie stenen per jaar produceren :). T'is ook maar iedere keer een goeie twee uur hé als je de pauze er vanaf trekt.

Gelukkig moest ik niet meer koken vandaag. Winnie had het eten klaargemaakt.

En dan hebben we een lijstje gemaakt van wat we volgende week allemaal gaan eten en de klusjes die we gaan doen.

Na zo een paar volle dagen, voel ik me wel voldaan. Ik krijg daar precies wel energie van.

Commentaren

Ja ik herken wel dat gevoel! Deze dag mocht het je allemaal goed lukken, dat is ook meegenomen!
Leuk dat je ventje gekookt had. Je hebt gelijk, Wopi, in jouw recentste reactie op mijn blogje. Doseren is de kunst! Niet te streng zijn en ook soepel genoeg met mijn planning, zodanig dat er tijd genoeg is voor andere dingen, die ook waardevol zijn...
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 05-02-10

Tuurlijk! Dat is precies wat ik ook schreef! Ik heb veel liever een drukke week! Dan weet ik dat ik leef!
Fijne zaterdag Wopi!
Lieve bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 06-02-10

druk programma heb jij zeg, gelukkig dat die speksteen wat langzamer gaat....is ook noodzakelijk om één te worden met die steen denk ik dan.Er alles uit te kunnen halen en in te steken wat maar enigszins kan om een harmonie te creëren met de steen en jezelf, voor de steen en jezelf.

fijne zondag

Gepost door: life angel | 07-02-10

Welja Beter druk doende en op tijd ontspanning dan helemaal niks te doen hebben.

groetjes

Gepost door: maike | 07-02-10

Het zijn allemaal activiteiten waar je jezelf in kunt uitdrukken. Waar je met hart en ziel aan werkt... daar wordt je niet moe van, ja, dat geeft energie.
Groetjes!

Gepost door: wim22 | 07-02-10

De commentaren zijn gesloten.